Prodej bytu 2+1 75 m², Jablonec nad Nisou

4 099 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pro příznivce klidu, přírody a současně pohodlí městského života přinášíme k prodeji výjimečný byt o celkové ploše 63,7 m2, doplněný o prostorný 7m2 balkon, který vás neustále bude lákat k odpočinku a relaxaci pod širým nebem.

Byt je situován ve vyhledávané lokalitě Proseč nad Nisou v ulici Široká a je součástí moderního domu z roku 2011. Energeticky efektivní skeletová stavba zabezpečuje nižší náklady na vytápění a udržuje domácí klima na příjemné úrovni. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nabízí možnost financování prostřednictvím hypotéky.

Interiér bytu představuje velkorysou vstupní chodbu, která plynule přechází do otevřeného a prosvětleného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní. Kuchyňská linka potřebuje drobné opravy, avšak s trochou zručnosti se může stát skvostem této části domova. Oddělená koupelna a toaleta zvyšuje komfort bydlení.

Poloha bytu na východní a jižní stranu zajišťuje příjemné světelné podmínky v jakékoli roční době.

Jablonec nad Nisou je známý svým harmonickým spojením přírody a urbanistického prostředí. V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace, stejně i zdravotnická zařízení. Pro milovníky aktivního odpočinku a sportu nabízí okolí bohaté možnosti procházek, cyklostezek i lyžařských tratí.

Představte si nový start ve svém vlastním slunném bytu s balkonem, kde každý den začíná pohledem na rozbřesk přes koruny stromů. Zaujal vás tento byt? Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Tato mimořádná nabídka bytu v Jablonci nad Nisou je tu právě pro vás!
Majitel si vyhrazuje právo prodat nejvyšší cenové nabídce.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Skeletová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6528
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 75 m²
Patro 1
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist